Set asortat tradițional

  Filters
  Done

   Culoare

   Material

  6 Products

  • 319,00 lei

   Descoperă eleganța și rafinamentul cu un set mamă fiică inspirat din motivele etno tradiționale, cu un twist modern. Fustă noastră pentru mamă și rochia pentru fiică sunt delicate și sofisticate, cu un imprimeu captivant de trandafiri ce ne duce cu gândul la copilărie și cusăturile în cruce.

   Fusta pentru mamă este confecționată cu atenție la detalii și se mulează perfect pe formele feminine, subliniind grația și feminitatea.

   Rochia pentru fiică este adorabilă și jucausă, fiind creată special pentru a păstra spiritul vesel și nevinovat al copilăriei. Materialul de calitate și cusăturile precise asigură confortul maxim pentru ambele modele.

   Acest set asortat îmbină tradiția cu stilul contemporan, creând un ansamblu remarcabil pentru orice ocazie.

    

   Îți dorești să personalizezi și mai mult setul mamă fiică? Alege din imprimeurile disponibile din secțiunea Seturi Mamă-Fiică, iar noi ne ocupăm de restul magiei.

   Golește
  • 379,00 lei

   Un port popular modern

   O ținută de inspirație populară dar cu un aer modern datorită croiului evazat al fustei și a iei non-conformiste – toate sunt caracteristici care fac din ținuta voastră una atât tradițională, cât și actuală. 

   Golește
  • 279,00 lei

   Unicitate pentru dame și domnițe speciale!

   Setul fustelor de inspirație etno este o alegere bună dacă îți dorești pentru tine și fiica ta o ținută originală.

   Poți asorta foarte ușor setul cu aproape orice culoare dorești în partea de sus și să o transformi într-o ținută fie elegantă, fie jucăușă. Alegerea e la voi!

   Golește
  • 189,00 lei

   Îți amintești de cusăturile în cruce făcute în copilărie?

   Setul acesta de fuste pentru mame și fiicele lor este inspirat din această tehnică de coasere. Cu un aer tradițional, fustele acestui set sunt potrivite dacă îți dorești ceva ALTFEL.

   Vei avea parte de o ținută relaxată datorită materialului confortabil de bumbac și a elasticului în talie care asigură o fixare bună, dar care permite în același timp mișcare în voie.

   Golește
  • 189,00 lei

   Varianta prin care poți introduce portul popular în ținuta ta zilnică!

   O fustă de inspirație populară cu elemente florale (maci), dar cu un aer modern datorită croiului evazat și a verdelui intens – toate sunt caracteristici care fac din ținuta voastră să fie atât tradițională, cât și actuală.

   Dacă îți dorești ceva fresh pentru ținuta voastră, fustele în combinația cu verde sunt alegerea perfectă.

   Golește
  • 379,00 lei

   Dumpi Boutique îți pune la dispoziție  un set de rochii asortate mamă – fiică de inspirație tradițională.

   Cu un iz modern și jucăuș, rochiile vor fi niște ținute confortabile, elegante și tinerești pentru amândouă.

   Golește