Rochiță Fetiță Corai Vulpiță

139,00 lei

Această adorabilă rochiță corai deschis îmbină cu măiestrie eleganța și jucăușenia într-un mod unic. Inspirată de frumusețea naturii, rochița este decorată cu detalii încântătoare de vulpiță, ce adaugă un farmec aparte.

Bumbacul îi oferă micuței tale un confort de neegalat în timpul oricărei activități. Designul ușor evazat al rochiței îi conferă o libertate de mișcare, perfectă pentru joacă și distracție.

Ochișorii expresivi și nasul delicat de vulpiță sunt aplicați manual, adăugându-i rochiței un farmec ludic și un aer prietenos. Fiecare detaliu este finisat cu atenție pentru a aduce acea notă de dulceață în fiecare purtare.

 

 

 

Tabele de mărimi
Articolele sunt făcute la comandă, special pentru voi – te rog să completezi în câmpul Personalizare Produs măsurile voastre, conform detaliilor din descrierea produsului.
Product total
Options total
Grand total
SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

Această rochiță corai deschis cu ochi și nas de vulpiță este alegerea ideală pentru petrecerile de vară, plimbările în parc sau orice altă ocazie specială. Cu siguranță, va stârni zâmbete și complimente din partea tuturor celor din jur.

  • Ne-am asigurat că rochița este ușor de purtat și de întreținut, astfel încât micuța ta să se bucure de ea mult timp;
  • De asemenea, punem accent pe siguranță, astfel încât toate materialele folosite sunt non-toxice și prietenoase cu pielea sensibilă a copiilor.

Despre rochiță:

  • Materialul folosit este bumbac 100%;
  • Rochia are o croială lejeră, ceea ce îi asigură o purtare îndelungată;
  • Închidere sigură cu fermoar pe spate.

 

Întreținere:

  • se spală manual sau la program de rufe delicate la maxim 40 grade;
  • nu se usucă în mașină de spălat;
  • se calcă la 40 grade pe partea interioară.

Livrare: Te rugăm să iei în considerare că toate produsele noastre sunt realizate manual și numai pe comandă ceea ce presupune o durată de execuție a comenzii tale între 2-7 zile lucrătoare. Pentru urgențe te rugăm să ne contactezi la hello@dumpiboutique.ro

Informații suplimentare

Mărime Copil

, , , , , , , , , , ,

Tematică

Material

Culoare