Fustă Damă Etno Plisată Motive Românesti

159,00 lei

O fustă etno plisată cu motive românești, care va atrage toate privirile și pe care o poti purta indiferent de sezon!

Adaugă un strop de eleganță garderobei tale cu această piesă deosebită, ce subliniază frumusețea portului nostru popular.

Tabele de mărimi
Articolele sunt făcute la comandă, special pentru voi – te rog să completezi în câmpul Personalizare Produs măsurile voastre, conform detaliilor din descrierea produsului.
Product total
Options total
Grand total
SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

Fusta aceasta este inspirată de tehnica cusăturile în cruce, pe care poate ți-o amintești din copilărie. Cu un aer tradițional, este potrivită dacă îți dorești ceva ALTFEL.

Materialului de bumbac îți va oferi confortul necesar iar elasticului în talie asigură o fixare bună și permite mișcare în voie.

Talia fustei este fixă. Conține un strat de căptușeală.

Dimensiuni: Fusta este făcută la comandă pe măsurile tale – te rog să completezi în câmpul Personalizare Produs  circumferința taliei și lungimea dorită – între 50-60 cm.

Întreținere:

  • se spală manual la 40 grade;
  • nu se usucă în mașină de spălat;
  • se calcă la 40 grade pe partea interioară a căptușelii;

Livrare: Te rugăm să iei în considerare că toate produsele noastre sunt realizate manual și numai pe comandă ceea ce presupune o durată de executie a comenzii tale între 2-7 zile lucrătoare. Pentru urgențe te rugăm sa ne contactezi la hello@dumpiboutique.ro

Informații suplimentare

Mărime

, , , , , ,

Culoare

, ,

Material

, ,