Fustă Colorat Little Witch, Markere Textile Cadou

99,00 lei

Această fustă captivantă are un desen conturat cu atenție, care așteaptă să fie completat de micii artiști.

Fiecare fetiță poate colora fusta în propriul stil unic, alegând culorile preferate și creând modele și motive unice. Este o modalitate minunată de a dezvolta abilitățile lor creative și de a le stimula imaginația.

Fusta noastră de colorat vine împreună cu un set de markere speciale non-toxice, care sunt perfecte pentru a fi folosite pe materialul textil.

Așa că lasă-ți și tu imaginația să zboare și bucură-te de ore întregi de distracție și explorare artistică alături de fetița ta!

 

 

 

Tabele de mărimi
Articolele sunt făcute la comandă, special pentru voi – te rog să completezi în câmpul Personalizare Produs măsurile voastre, conform detaliilor din descrierea produsului.
Product total
Options total
Grand total
SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

Fusta noastră colorabilă este confecționată dintr-un material special, cu desene speciale, concepute special pentru a fi colorate cu vopsele textile. Este ușor de colorat și asigură rezistența culorilor în timp.

  • Ne-am asigurat că fusta este ușor de purtat și de întreținut, astfel încât micuța ta să se bucure de ea mult timp;
  • De asemenea, punem accent pe siguranță, astfel încât toate materialele folosite sunt non-toxice și prietenoase cu pielea sensibilă a copiilor.

Despre fustă:

  • Materialul folosit este bumbac 100%;
  • Fusta are talie elastică, ceea ce îi asigură o purtare îndelungată;
  • Setul de markere textile este inclus în set.

 

Întreținere:

  • se spală manual sau la program de rufe delicate la maxim 40 grade;
  • nu se usucă în mașină de spălat;
  • se calcă la 40 grade pe partea interioară.

Livrare: Te rugăm să iei în considerare că toate produsele noastre sunt realizate manual și numai pe comandă ceea ce presupune o durată de execuție a comenzii tale între 2-7 zile lucrătoare. Pentru urgențe te rugăm sa ne contactezi la hello@dumpiboutique.ro

Informații suplimentare

Mărime Copil

, , , , , ,

Tematică

Material

Culoare